Ότι δεν κατάφεραν οι Τράπεζες τα τελευταία 3 χρόνια το κατάφερε ο COVID-19 σε 1 μήνα


Published on - May 07, 2020

CORONA.png

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες κυρίως από μέρους των τραπεζικών ιδρυμάτων για να μεταφέρουν τις περισσότερες ενέργειες των πελατών τους ηλεκτρονικά. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές θα αποφόρτιζε τις τράπεζες από εκατομμύρια ευρώ σε λειτουργικά έξοδα και θα αύξανε την κερδοφορία τους. Παρά τις δαπανηρές διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και τα κίνητρα προς τους πελάτες το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν είχε προσελκύσει την μάζα του κόσμου. Όλα όμως αυτά ανατράπηκαν με τις νέες συνθήκες οι οποίες δημιουργήθηκαν λόγο του  Κορωνοϊού . Μέσα σε ένα μήνα το 70% επιθυμεί να διεξάγει τις τραπεζικές του ή και άλλες συναλλαγές με ηλεκτρονικό τρόπο. Αυτή η νέα τάση έχει επεκταθεί και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τα ηλεκτρονικά καταστήματα να έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά. 

Αυτή η νέα εποχή λοιπόν μας καλεί να αναβαθμιστούμε ηλεκτρονικά, να πληρούμε τα απαιτούμενα κριτήρια και να θέσουμε εκ νέου την στρατηγική μας. 

Με αυτό τον τρόπο οι ζημιές από την αναπάντεχη κρίση θα περιοριστούν αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βρεθούμε  μπροστά σε νέες ευκαιρίες και νέες προοπτικές. 

Εμείς εδώ στην Dacor Advertising and Media Ltd μπορούμε να αξιολογήσουμε την υφιστάμενη κατάσταση της εταιρείας σας και αν σας βοηθήσουμε να αναβαθμιστείτε . Η Θυγατρική μας εταιρεία Webmors σχεδιάζει και κτίζει όλων των ειδών ιστοσελίδες, εφαρμογές και αυτοματισμούς για να κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη, να ικανοποιήσετε τους υφιστάμενους σας πελάτες αλλά  και να κερδίσετε καινούργιους πελάτες.

Τηλεφωνήστε μας τώρα για ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση της σελίδας σας. Τηλ. επικοινωνίας 25 577750 www.dacor.com.cy